Mechanizmus reformácie systému daní z príjmov u právnickych osôb na Ukrajine v podmienkach fiškálnej decentralizácie - Poltorak, A.F
Jedinečné prvky klasických a navrhovaných foriem daní z príjmov právnickych osôb na Ukrajine. Porovnanie osobitostí daňového subjektu u daní pri presune do zahraničia s klasickým systémom zdaňovania daní z príjmov právnických osôb.