Customer Satisfaction in Online Business - Hendrayati, Heny
Cieľom prieskumu je porozumieť, analyzovať a porovnať spokojnosť zákazníkov v oblasti B2C a C2C on-line obchodu. Spokojnosť zákazníkov sa meria pomocou užitočnosti, jednoduchosti použitia, zábavy, komplementárneho vzťahu, zákazníckych služieb a interakcie medzi kupujúcim a predávajúcim.