Emočné a etické vodcovstvo ako nástroj strategického manažmentu v krízovom riadení - Čajková, Andrea
Emocionálna inteligencia ako jedna z najaktuálnejších a najpotrebnejších vlastností, ktorú musia moderní lídri v dnešnej dobe vlastniť. Emocionálna inteligencia lídrov a etické vodcovstvo v kontexte krízového riadenia. Schopnosť ovplyvňovať emócie ľudí. Transakčné a transformačné vedenie ľudí. Etické vodcovstvo. Hodnoty zainteresovaných strán.