Faktory medzinárodného obchodu v produkcii kultúrneho priemyslu - Guzhva, Igor Y.
Špecifiká obchodu s kultúrnymi produktmi. Hlavné skupiny tovarov - položiek medzinárodného obchodu. Trendy medzinárodného trhu. Kľúčové faktory ovplyvňujúce intenzitu medzinárodných tokov kultúrnych produktov.