Inštitucionálne podmienky pre organizáciu manažmentu agrárne integrovaného podnikania - Reznik, Nadia P.
Návrh modelu riadenia podniku so záujmami všetkých účastníkov. Konflikt záujmov medzi vlastníkmi a manažérmi podnikovej štruktúry. Zvláštnosti fungovania vonkajšieho mechanizmu kontroly zo strany finančných trhov v systéme riadenia podniku a jeho nevýhody.