Potenciál a úskalia fenoménu "big data" - Jurík, Pavol, 1987-
Rzvoj informačných technológií, ktorého sme svedkami približne od 90. rokov 20. stor. a vznik množstva možností, pomocou ktorých sa dajú zbierať, uchovávať, prenášať a spracovávať údaje. Potenciál, ktorý sa skrýva v big data. Big data v oblasti marketingu, v medicíne, v astronómii, v športe. Úskalia práce s big data.