Vnorené dátové typy v objektovo orientovanej .NET aplikácii vytvorenej v jazyku C# - Košťál, Igor, 1962-
Implementácia vnorených dátových typov, tried a štruktúr v objektovo orientovanej C# .NET aplikácii, ktorá pracuje s viacúrovňovým jednosmerným lineárnym zoznamom, s tzv. preskakovaným zoznamom a s jednoduchým jednosmerným lineárnym zoznamom, s tzv. jednoduchým zoznamom. Skúmanie problematiky, či sa pomocou hierarchických vzťahov hlavnej triedy a vnorených tried a štruktúr vytvorených v zdrojovom kóde tejto .NET aplikácie dajú modelovať vzťahy medzi hlavnou infraštruktúrou oboch zoznamov a ich dátovými prvkami (elementmi). A problematiky,či sa dá pomocou uvedených vnorených dátových typov sprehľadniť a zefektívniť vývoj takejto .NET aplikácie.