Digitálne a sociálne nástroje v transformácii obchodu a ich vplyv na predaj - Szivósová, Mária, 1958-
Digitalizácia spoločnosti - predpoklady úspechu. Prístup na internet a širokopásmové internetové pripojenie domácností EÚ (2007-2017). Digitálne marketingové prostredie. Vyhľadávací marketing - SEM (Search Engine Marketing). Partnerský marketing – Affiliate Marketing. Charakteristika a možnosti využívania ďalších nástrojov digitálneho marketingu: bannery, blogy, siete sociálne, Live Stream, Facebook, e-mail marketing, You Tube.