Zostavenie a tvorba rozpočtu obce - Konečná Veverková, Ingrid
Obdobie zostavovania a schvaľovania rozpočtu obce sa tento rok prelína s obdobím konania volieb do orgánov samosprávy obcí. Legislatívne východiská pre zostavenie rozpočtu obce. Ilustračné príklady.