Čas a jeho význam pri audite účtovnej závierky - Juhászová, Zuzana, 1970-
Doba trvania auditu na overenie účtovnej závierky. Analýza stanovenia doby trvania auditu. Prístupy k stanoveniu doby trvania auditu. Stanovenie minimálnej doby trvania audiu v závislosti od veľkosti majetku a obratu.