Postup dohľadu ECB zameraný na riešenie stavu problémových úverov - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Znižovanie vysokého stavu problémových úverov v bankách eurozóny ako jedna z hlavných priorít bankového dohľadu Európskej centrálnej banky. Jednotný mechanizmus bankového dohľadu. Rozsah pôsobnosti Všeobecných zásad postupu bánk v prípade problémových úverov. Stratégia riadenia problémových úverov. Meranie zníženia hodnoty a odpisovanie problémových úverov. Dodatok k Všeobecným zásadám Európskej centrálnej banky týkajúcim sa postupu bánk v prípade problémových úverov.