Zákon o finančnej kontrole a audite je v súlade so zákonom o štatutárnom audite? - Kareš, Ladislav
Vymedzenie definície auditu v kontexte skúmaných zákonov. Východiskové aspekty štatutárneho, vnútorného a vládneho auditu. Vnútorný a vládny audit. Forma prezentácie zistení a výsledkov auditu.