Zdroje finančných informácií o účtovnej jednotke v Slovenskej republike - Parajka, Branislav, 1981-
Zdroje finančných informácií. Obchodný vestník. Zbierka listín obchodného registra. Register účtovných závierok. Využitie zdrojov finančných informácií.