Analýza vybraných ukazovateľov charakterizujúcich vylúčenie z trhu práce - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Vývoj vybraných ukazovateľov charakterizujúcich vylúčenie z trhu práce v EÚ v rokoch 2008-2016. Porovnanie miery nezamestnanosti celej populácie v krajinách Európskej únie (2008-2016). Porovnanie miery veľmi nízkej pracovnej intenzity osôb mladších ako 60 rokov v krajinách EÚ. Porovnanie populácie žijúcej v domácnostiach bez zamestnania v krajinách EÚ. Porovnanie miery mladých ľudí mimo zamestnania, vzdelania a inej odbornej prípravy v EÚ. Výpočet príspevkovej metódy počtu nezamestnaných v krajinách EÚ v rokoch 2008 a 2016.