Nezamestnanosť klesá, zaostávajúce regióny pribúdajú - Karasová, Katarína, 1989-
Vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike v rokoch 2001-2018. Regionálne disparity v miere nezamestnanosti v Slovenskej republike. Tendencie vývoja regionálnych disparít v miere nezamestnanosti v Slovenskej republike.