Architektúra a roly personálnych útvarov - Blštáková, Jana, 1980-
Úloha personálnych útvarov pri vytváraní modelov riadenia ľudských zdrojov s ohľadom na vývojové trendy. Porovnanie slovenských podnikov a čiastočne zahraničia.