Trade of Agri-Food Products in the EU Enlargement Process: Evidence from the Southeastern Europe - Matkovski, Bojan
Účinky liberalizačného procesu agropotravinárskeho sektora krajín SEE na ich vývoz a celkový zahraničný. Odhad modelu gravitácie založený na panelových údajoch v období rokov 2005 - 2015.