Skrytý Markovov model finančného indexu S&P Europe 350 - Reiff, Marian, 1978-
Stochastické procesy a skrytý Markovov model. Skrytý Markovov model akciového indexu S&P Europe 350 s dvoma stavmi - analýza dynamického správania pomocou jedného ukazovateľa „zatvárací kurz“ na časovom rade denných údajov o zatváracej cene v období od 6.3.2013 do 29.6.2018.