Operačné riziká finančných inštitúcií - Krátka, Zuzana, 1968-
Operačné riziká poisťovní so sídlom v Slovenskej republike. Definície operačného rizika jednotlivých poisťovní. Regulácia operačných rizík podľa Solventnosti II.