Vlastnícky vzťah k bývaniu v krajinách EÚ - Sipková, Ľubica, 1962-
Definovanie sociálneho bývania v krajinách Európskej únie. Sociálne bývanie v krajinách EÚ na základe údajov EU SILC. Rozdelenie obyvateľov podľa vlastníckeho vzťahu k obydliu. Zmeny v štruktúre obyvateľstva podľa vlastníckeho vzťahu k obydliu v rokoch 2007-2016. Koeficient podobnosti v roku 2016 (krajiny s najvyšším podielom sociálneho bývania). Koeficient podobnosti v roku 2016 (krajiny s najnižším podielom sociálneho bývania).