Stochastické modely nemocenského poistenia a ich riešenie v open source systéme MAXIMA - Škrovánková, Lea, 1954-
Modely nemocenského poistenia v súčasnosti. Riešenie systému diferenciálnych rovníc. Riešenie v open source systéme MAXIMA.