Acyklické grafy ako nástroj grafickej analýzy rozhodovacích procesov - Brezina, Ivan, 1963-
Procesy rozhodovania. Rozhodovacie stromy. Acyklické grafy. Možnosti využitia rozhodovacích stromov v rozhodovacích procesoch.