Modernizing our Economies through the Clean Energy Transition - Šefčovič, Maroš
V roku 2019 si ľudia v Európe zvolia nový Európsky parlament a tiež skončí mandát súčasnej Európskej komisie, ktorú vedie Jean-Claude Juncker. Takéto míľniky zvyčajne vedú k inventarizácii alebo k starším dokumentom. Projekt Energetickej únie - a úlohy, ktoré ešte stále prebiehajú.