Three Years after the Paris Agreement: more Disturbing Science Data, some Rhetoric and too Little Action - Mesík, Juraj
Neschopnosť Európy zblížiť svoje klimatické a bezpečnostné stratégie do jedného komplexného balíka zameraného na rýchle a hlboké zníženie finančných tokov z Európy do Putinovho Ruska.