<The> European Union and Russia: Mirror-like Asymmetry in Hybrid Conflict - Lexmann, Miriam
Konceptualizácia bezpečnostných spôsobov EÚ s ohľadom na nové výzvy a konkrétne jeho reakcia na hrozbu, ktorú predstavuje rastúca výzva, ktorú prináša dezinformácia, a úsilie Moskvy využívať slobodu prejavu v otvorených západných spoločnostiach zneužiť súčasné západné demokracie na vlastné geopolitické ciele.