Estimate of the Elasticity of Substitution in Slovak Economy – a Frequency Filter SUR Model - Szomolányi, Karol, 1976-
Odhad elasticity substitúcie medzi kapitálom a pracovnou silou v slovenskej ekonomike. Elasticita substitúcie vstupov, SUR model (seemingly unrelated regression model), frekvenčný filter.