Neologismen in der deutschen Sprache - Seresová, Katarína, 1967-
Problematika obohatenia slovnej zásoby, predovšetkým spôsob, akým prichádzajú do nemeckého jazyka neologizmy a analýza výrazových prostriedkov "Geber-" a "Nehmersprache" (jazyk odovzdávajúci a jazyk príjmajúci) kvôli lepšiemu porozumeniu pôvodu slova.