Opäť ťažký rok pre stavebné sporenie
Informácia o novele zákona o stavebnom sporení, ktorej cieľom je zvýšenie účelovosti, adresnosti a efektívnosti štátnej podpory stavebného sporenia. Zmeny v legislatíve. Názory sporiteľní na argumenty v prospech ich sporiaceho produktu. Stavebné sporenie ako dôležitá úloha pri spolufinancovaní nehnuteľností - jej cieľová skupina.