Consumer Perception of Regional Products: The Case of Regional Product Podpoľanie - Knošková, Ľubica, 1965-
Vnímanie regionálnych produktov. Identifikácia záujmu o regionálne výrobky z Podpoľania. Najvýhodnejšia forma predaja v regiónoch a identifikácia potenciálnych domácich výrobkov pre regionálny branding.