Environmental Management Systems and its Benefits for Organization - Karkalíková, Marta
Výskum a identifikácia prínosov vyplývajúcich z implementácie systémov environmentálneho manažérstva, ktoré sa premietnu do ochrany materiálov, úspory energie, zvyšovania efektívnosti, zníženia nákladov a zvýšenie konkurencieschopnosti organizácie.