My a "oni" pod jednou strechou: Vplyv medzinárodnej migrácie na vývoj občianskej spoločnosti - Štefančík, Radoslav, 1976-
Charakteristika občianskej spoločnosti. Dôsledky medzinárodnej migrácie na cieľový štát. Ekonomické, demografické, sociálno-kultúrne dôsledky. Migranti a občianska spoločnosť. Integrácia migrantov do spoločnosti.