Regional Differences of Mortality and Life Expectancies in V4 Countries - Megyesiová, Silvia, 1969-
Očakávaná dĺžka života pri narodení a vo veku 65 rokov v krajinách V4. Štandardizovaná úmrtnosť v krajinách V4. Vývoj ukazovateľov v jednotlivých krajinách a ich regiónoch na úrovni NUTS 2.