Brexit in Terms of Foreign Trade, Value Added and Employment - Dováľová, Gabriela, 1982-
Vplyv Brexitu na zamestnanosť a pridanú hodnotu. Zahraničný obchod UK a EÚ so zameraním na Slovensko. Potenciálne tarifné opatrenia z hľadiska slovenského dovozu a vývozu.