Benefity motivujú zamestnancov - Oravec, Jozef
Benefity, ktoré poskytujú zamestnávatelia, sú významným prvkom motivácie zamestnancov. Benefity sú čoraz pestrejšie a extrémnejšie. Každá generácia má iné preferencie. Slovenskí zamestnanci sú primárne orientovaní na finančné benefity. Najrozšírenejším benefitom je flexibilný pracovný čas. Štandardom sú aj benefity, ktoré sú prideľované v závislosti od pracovnej pozície.