Rýchlosť je v e-commerce rozhodujúca - Oravec, Jozef
Požiadavky zákazníkov na cenu a kvalitu doručenia tovaru. Rýchlosť doručenia ako konkurenčný nástroj elektronického obchodu. Dôležitá časová realizácia zvozu. Informovanie zákazníka o predpokladanom čase doručenia SMS správou či e-mailom. Zásobovanie v centrách miest. Predvianočná sezóna v kuriérskych firmách. Príplatok za prudký nárast zásielok.