Obaly: výkladná skriňa e-shopov
Obal má predovšetkým chrániť tovar pred poškodením. Táto funkcia obalu zostáva, avšak obaly ponúkajú aj plochu pre komunikáciu so zákazníkom. Obal s vhodnou potlačou robí reklamu. Hnedá škatuľa je pre e-shopy nevyužitá výhoda. Personalizácia obalov sa postupne stáva štandardom. Marketéri rýchlo pochopili, kde sa skrýva potenciál propagácie značky a ako vzbudiť u spotrebiteľov ešte väčšie emócie. Budúcnosť patrí aj druhotnému využitiu obalu. Obal v okamihu doručenia a rozbalenia prestáva byť obalom a stáva sa hračkou, domčekom, materiálom na tvorenie. E-shop s recyklovateľným obalom má v boji o zákazníka body navyše.