Social Media Tools for Tv Programmes Promotion - Kitsa, Mariana
Sociálne médiá sú dôležitou príležitosťou pre komunikáciu a účinným nástrojom na propagáciu médií. Inteligentné využívanie nástrojov sociálnych médií na podporu mediálneho obsahu pomáha zvyšovať návštevnosť stránok, tvoriť imidž masmédií a zvyšovať ich dosah.