Elasticity of Substitution in Post-Communist Economies - Szomolányi, Karol, 1976-
Elasticita náhradných postkomunistických ekonomík integrovaných do Európskej únie. Údaje z World Penn Tables, World Development Indicators a Svetovej banky (World Bank).