Distribúcia a logistika v teórii a praxi (vybrané problémy) - Francová, Zuzana, 1971-
Teoretické východiská distribúcie a logistiky na trhu so spotrebným tovarom. Udržateľnosť distribúcie a logistiky. Hlavné medzníky súčasného stavu v oblasti distribúcie a logistiky. Rozvoj elektronického obchodu a jeho vplyv na logistiku. Lokalizácia logistických centier. Ukazovatele výkonnosti v distribúcii a logistike ako východisko pre stanovenie metrík. Príklady auditov pre skladovanie, distribúciu a logistiku. Aplikácia synchronizácie distribučných a logistických činností so spotrebným tovarom. Návrh metrík pre logistiku na trhu so spotrebným tovarom.