Illuminating Austerity: Lighting Poverty As an Agent and Signifier of the Greek Crisis - Petrova, Saska
Grécka hospodárska kríza po roku 2008 ich priniesla ohrozenie, že domácnosti budú mať obmedzený prístup k svetlu, lebo si nebudú môcť dovoliť primerané energetické služby. Článok sa zameriava na vynútený nedostatok osvetlenia v domácnosti a stratégie a taktiky domácností na prekonanie tejto výzvy.