Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu v európskom hospodárskom priestore s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky - Rogovská, Vanda
Zhodnotenie konkurencieschopnosti slovenského vinárskeho priemyslu v európskom hospodárskom priestore, s osobitným zreteľom na krajiny Vyšehradskej štvorky (V4) a návrh opatrení súvisiacich so zabezpečením zvýšenia konkurencieschopnosti slovenského vinárskeho priemyslu na zahraničnom trhu EÚ.