Innovation Cycles and Geographies of Innovation: Study of Healthcare Innovation in Europe - Lawton Smith, Helen
Faktory špecifické pre daný región, ktoré ovplyvňujú inovácie v určitej geografickej oblasti Európy, analýza procesu od výskumu, laboratórií k nemocničným lôžkam v zdravotníckom sektore v štyroch európskych regiónoch – v Holandsku, v Španielsku, vo Švajčiarsku a vo Veľkej Británii.