Relevance of Internet Information Sources on Business for Management Processes - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza on-line zdrojov informácií dostupných pre manažérsky rozhodovací proces na Slovensku. Všeobecné informácie o účtovnej jednotke voľne dostupné na internete (Obchodný register, Živnostenský register...). Účtovná závierka a výročné správy uverejnené v Registri účtovných závierok. Štatutárne oznamovanie. Štatistická analýza počtu podaní na Slovensku v rokoch 2012-2017 podľa portálu Finstat.sk.