Posúdenie vlyvu navrhovaných tesniacich stien na režim podzemných vôd priľahlej oblasti ochranných hrádzí tokov Malý Dunaj, Váh a preložka Nitry - Šille, Andrej
Posúdenie sanačných opatrení na hladinový režim podzemných vôd.