Spotreba potravín vo vzťahu k príjmom a výdavkom domácností SR - Krížová, Slávka
Na základe doterajšieho vývoja príjmov a výdavkov domácností, spotreby a cien poukázať ako sa mení spotreba obyvateľov SR v závislosti od príjmov a rastu životných nákladov a analyzovať príjmy a výdavky domácností, ktoré výrazne ovplyvňujú konanie spotrebiteľa.