Kontrola vo verejnom obstarávaní v Slovenskej republike v rámci výkonu verejnej správy - Martvoň, Anton
Analýza súčasnej právnej úpravy kontroly verejného obstarávania v Slovenskej republike. Niektoré nedostatky v právnej úprave v kontexte súdnych rozhodnutí.