Právne riziká zneužitia blankozmenky - Rakovský, Peter
Praktické, ako aj teoretické problémy a riziká, ktoré inštitút blankozmenky predstavuje. Analýza relevantných ustanovení zákona, ktoré dopĺňa širokou judikatúrou národných a zahraničných súdov. Možné legislatívne návrhy ako aj inštitúty, ktoré by mohli minimalizovať riziká spojené s blankozmenkou.