Ochrana spotrebiteľa pred nekalou súťažou v Španielskom kráľovstve - Strémy, Jana
Analýza prostriedkov ochrany spotrebiteľa pred nekalou súťažou z hľadiska súkromného práva v Španielskom kráľovstve v kontexte zmien novely zákona 3/1991 o nekalej súťaži , ktorú dňa 30. 12. 2009 schválil španielsky parlament. Najvýznamnejšie ustanovenia zákona o nekalej súťaži z pohľadu spotrebiteľa.