Korupcia ako príčina insolvencie - Blažek, Radovan
Analýza korupcie v súkromnom sektore. Korupcia v trestnom práve. Korupcia v pracovnom práve. Korupcia v obchodnom práve. Korupcia ako príčina insolvencie.