Úvaha o nedotknuteľnosti vybraných verejnoprávnych pohľadávok v konaní o oddlžení De Lege Ferenda - Krajčovič, Michal
Vhodnosť a potreba zvýšenej ochrany pohľadávok na verejnom zdravotnom poistení v konaní o oddlžení fyzickej osoby.